question subdomaini kullanılmamak üzere 1 1.5 yıl kadar önce kapatılmıştı. Oradaki dosyaları bulursak dosya eki olarak sunucuya yükleyeceğiz.OSINT - Zararliyi Bul sorusunda verilen bağlanti olan `https://questions.pwnlab.me/questions7/` adresine gitmeye çalışınca "Server not found" diyor. Öyle mi olması gerekiyor?
Gerek kalmadı; web.archive[.]org'dan çözdüm soruyuquestion subdomaini kullanılmamak üzere 1 1.5 yıl kadar önce kapatılmıştı. Oradaki dosyaları bulursak dosya eki olarak sunucuya yükleyeceğiz.
kırık linkli sorular için de dosyalar tedarik edildikçe soru revize edilecek ya da erişime kapatılacaktır.
en geç gece linki kırık soruları gizliye çekeceğim, sorun yaşamayacağız.Ama başka bir sorun var. Misc Siyaha dönüş sorusunda gizlenmiş olan mega linkini buldum ama link ölmüş, bakabilir misiniz? Zaman harcıyoruz ama bağlantılar patlamış oluyor :/
Teşekkürler.en geç gece linki kırık soruları gizliye çekeceğim, sorun yaşamayacağız.
buldukça da yeni link üstünden soruyu açmaya başlarız
gayet tabi, ekip olarak aynı minvalde düşünüyoruz bizler de. Linki kırık soruların çoğu 2020-2021 yazımı olduğu için dediğim gibi bazen linkler kırık oluyor, gece onlar hk. açıklama yapacağım forumdan.Teşekkürler.
Mega ya da google drive gibi depolama alanları yerine, kendi sunucunuzda; özellikle yanıt olan dosyaları saklamanız daha uygun olabilir.
Demek istediğim; diyelim bir meydan okuma var, o megaya konulabilir. Bağlantı patlasa bile hemen yeni bir tane yaratılır, çok sorun olmaz. Ama yanıt olan durumlar böyle değil. örneğin "siyaha dönüş" sorusundaki gibi soruların içinden çıkan yanıt da bir ücretsiz depolama alanı bağlantısı. Eğer o adres patlarsa bu sefer meydan okumanın tamamı değişmek zorunda.
İşinize karışmak gibi olmasın böyle uzun uzun yazdım. Çünkü insan zaman harcıyor, tam buldum dediği yerde bağlantı ölmüş. Bunu başkaları da yaşamasın, öyle değil mi?