bluedevil
Üye
Esenlikler, Boxer oyununu belli bir seviyeye getirdim ama ilerleyemiyorum. rockyou.txt yeterli gelmedi.Oyun hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi? Özelden ya da discord'tan yazışabiliriz.
Şu anki sistemde (CTFd) puandan ziyade insanların platformdan bir şeyler öğrenmesini, tecrübe edinmesini amaçlıyoruz zaten; writeup konusunda sıkıntı olmaz o yüzdenOlabilir. Ancak bu platformda oyunlar belli bir süre sonra emekliye ayrılmıyor. Doğrudan bir çözüm vermek doğru olur mu bilemedim. Yani oyunların amacı yeni bir kavramı öğretmek. Kişilerin de öğrenebilmesi için biraz üzerinde uğraşması zaman harcaması gerekir diye düşünüyorum.
Yönetimle bunu konuşmak lazım.
Sorunun çözümünü ben de bilmiyorum ancak resimleri daha iyi incelemekte fayda var diye düşünüyorum en azından wordlist için. Rockyou'dan farklı bir wordliste ihtiyaç var gibi görünüyor.Konuya geri dönelim: stegseek, stegcracker ve stegbrute ile denedim birşey çıkmıyor. (rock you kullanıyorum bu arada). Yanlış yolda mıyım?
Hmm resmi daha iyi inceledim. O zaman geriye tek bir secenek kaliyor.Sorunun çözümünü ben de bilmiyorum ancak resimleri daha iyi incelemekte fayda var diye düşünüyorum en azından wordlist için. Rockyou'dan farklı bir wordliste ihtiyaç var gibi görünüyor.
Benim yakalayamadığım nokta şu: Resimde ipucu olarak verilen araç ile kendi password listemizi hazırlamak için en az iki seed değeri gerekiyor (ad ve soyad istiyor en az). Bunlar resimler içerisinde var mı? Ben seed değeri olarak "Almila" verince başka, "Tomris" verince bambaşka bir wordlist yaratıyor? Bunun sonu yok ki?Sorunun çözümünü ben de bilmiyorum ancak resimleri daha iyi incelemekte fayda var diye düşünüyorum en azından wordlist için. Rockyou'dan farklı bir wordliste ihtiyaç var gibi görünüyor.
Sadece ad bilgisini girmek yeterli oluyor. Tabii ki farklı ad değeri için farklı liste verecektir. Burda önemli olan o değerlerden birini bulabilmek. Yoksa dediğiniz gibi bunun bir sonu yok herhangi bir değer için kendi wordlistinizi yaratabiliyorsunuz zaten.Benim yakalayamadığım nokta şu: Resimde ipucu olarak verilen araç ile kendi password listemizi hazırlamak için en az iki seed değeri gerekiyor (ad ve soyad istiyor en az). Bunlar resimler içerisinde var mı? Ben seed değeri olarak "Almila" verince başka, "Tomris" verince bambaşka bir wordlist yaratıyor? Bunun sonu yok ki?
Bu bahsettiğin değeri, resimlerden mi çıkartıyoruz(ki öyle olmalı değil mi). Resimlerin dosya adını ayrı ayrı denedim olmadı. Resimlerdekiler ise özel birine mi işaret ediyor anlamadım. Özellikle ikinci resimdeki kadın anladığım kadarıyla stock fotoğraflardan alınmış.Burda önemli olan o değerlerden birini bulabilmek.