T
talha
Frenzy sorusunda bütün flagleri bulmama rağmen sistem tarafından kabul edilmiyor sebebi nedir hocam?
Hocam daha yeni network'un parolasını buldum da. Sorunun neresinde normalde çıkartıyorduk anlamadımsorunun içinde![]()
Soruda hata yok.Frenzy sorusunda bütün flagleri bulmama rağmen sistem tarafından kabul edilmiyor sebebi nedir hocam?
Normal çünkü dosya eklemedik. 5 seri de tek dosyadan çözülebiliyor.wayne / 4'de yükleme kısmında ana sayfaya göndermesi normal mi?
writeup'da beraber inceleriz npHocam daha yeni network'un parolasını buldum da. Sorunun neresinde normalde çıkartıyorduk anlamadım. Çok da içinde değilmiş gibi geldi
haksız rekabete ve yahut lider tablosuna tesir edecek olursa bilginlendirme yaparım, kontrol edilecek.wayne-3-4-5 sorusuna acayip ayar oldumipuucnda audiodan bahsedilmişte içinde auido yok :/
beşer, şaşarAdmin uyuyon mu?
Sorular hakkındaki eksik, yanlış vd tüm durumları yazabilirsiniz.Writeup'u mailleyip aramızda sorular hakkında konuşmaya başlayabiliyor muyuz
Writeup ile alakalı da yarın saat 10:00'a kadar lütfen çözümler hk konuşmayın. Mail kutunuzu kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
mail kutunu tekrar kontrol edebilir misin, [email protected] adresine gönderirsen daha iyi olacak.Writeup'u ilettim hocam azad edin, şu benneymisim be ve wayne,3,4,5in cevaplarını öğrenelim en azından.. Onlar serbest mi?
Onu da hallettim, sabırsızlıkla bekliyorum, ellerinize sağlıkmail kutunu tekrar kontrol edebilir misin, [email protected] adresine gönderirsen daha iyi olacak.
Achtungachtung
Yarışma writeup'ı hiçi veyahut en geç hafta sonu yüklenecek. vize-finallerden dolayı. Kesin cevapları orada görebilirsiniz.
Writeuplar var fakat soru sahibi olmadan yorum yapmak doğru olmaz şu anda. Soruyu yazan arkadaşlarım gördükçe dönsünler, istediğinizi sorabilirsiniz yani.
Rica ederim, geri dönüşleriniz çok önemli.Onu da hallettim, sabırsızlıkla bekliyorum, ellerinize sağlık
Writeup'u ilettim hocam azad edin, şu benneymisim be ve wayne,3,4,5in cevaplarını öğrenelim en azından.. Onlar serbest mi?
saat 10a kadar sisteme aktif olarak bakan birisi yoktu ama frenzy'deki flagları karıştırmış olabilir misin ? 10+ kişi doğru çözmüş. Sanırım farklı farklı sorun olurdu aksi halde.İlker hocam Frenzy sorusunda bir hata yok demiş, evet hocam gerçekten soru hatalı değil ama sorun zaten soruda değil panelin kendisinde, keşke erken dönüş yapılsaydı da soruyu bulduğum gibi girseydim, en azından sorunu şöyle çözdüm : user.txt değerini paneldeki root flag yerine girdim, root flagi de paneldeki user.txt yerine girdim öyle çözüldü ama böyle bir hata olacağını tahmin etmediğim için son dakikaya kadar denemek aklıma gelmemişti, en son 9:30 da son çare olarak deneyip de girebildim, o konuda teknik destek konusunda hayal kırıklığına uğradım ama sağlık olsun.
şuan soruları çözmek istiyorum ama beni sistemden atıyor acaba sorular hala kapalı mıMerhaba değerli yarışmacılarımız, CTF 2025'e ait sorularımız erişime açılmış ve toplamda 11 adet yeni rozet sisteme eklenmiştir.
Kolay gelsin!!!!
Ekli dosyayı görüntüle 1055Ekli dosyayı görüntüle 1056
test edildi, sistemde bir sorun yok.şuan soruları çözmek istiyorum ama beni sistemden atıyor acaba sorular hala kapalı mı