CTF Sohbet ve Katılım Kuralları

Frenzy sorusunda bütün flagleri bulmama rağmen sistem tarafından kabul edilmiyor sebebi nedir hocam?

Frenzy sorusunda bütün flagleri bulmama rağmen sistem tarafından kabul edilmiyor sebebi nedir hocam?
Soruda hata yok.

wayne / 4'de yükleme kısmında ana sayfaya göndermesi normal mi?​

Normal çünkü dosya eklemedik. 5 seri de tek dosyadan çözülebiliyor.
Hocam daha yeni network'un parolasını buldum da. Sorunun neresinde normalde çıkartıyorduk anlamadım :p. Çok da içinde değilmiş gibi geldi
writeup'da beraber inceleriz np
wayne-3-4-5 sorusuna acayip ayar oldum :D ipuucnda audiodan bahsedilmişte içinde auido yok :/
haksız rekabete ve yahut lider tablosuna tesir edecek olursa bilginlendirme yaparım, kontrol edilecek.
beşer, şaşar

Writeup'u mailleyip aramızda sorular hakkında konuşmaya başlayabiliyor muyuz

Writeup'u mailleyip aramızda sorular hakkında konuşmaya başlayabiliyor muyuz
Sorular hakkındaki eksik, yanlış vd tüm durumları yazabilirsiniz.
Writeup ile alakalı da yarın saat 10:00'a kadar lütfen çözümler hk konuşmayın. Mail kutunuzu kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Writeup'u ilettim hocam azad edin, şu benneymisim be ve wayne,3,4,5in cevaplarını öğrenelim en azından.. Onlar serbest mi?
Writeup ile alakalı da yarın saat 10:00'a kadar lütfen çözümler hk konuşmayın. Mail kutunuzu kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Writeup'u ilettim hocam azad edin, şu benneymisim be ve wayne,3,4,5in cevaplarını öğrenelim en azından.. Onlar serbest mi?
mail kutunu tekrar kontrol edebilir misin, [email protected] adresine gönderirsen daha iyi olacak.

Achtungachtung
Yarışma writeup'ı hiçi veyahut en geç hafta sonu yüklenecek. vize-finallerden dolayı. Kesin cevapları orada görebilirsiniz.
Writeuplar var fakat soru sahibi olmadan yorum yapmak doğru olmaz şu anda. Soruyu yazan arkadaşlarım gördükçe dönsünler, istediğinizi sorabilirsiniz yani.

mail kutunu tekrar kontrol edebilir misin, [email protected] adresine gönderirsen daha iyi olacak.

Achtungachtung
Yarışma writeup'ı hiçi veyahut en geç hafta sonu yüklenecek. vize-finallerden dolayı. Kesin cevapları orada görebilirsiniz.
Writeuplar var fakat soru sahibi olmadan yorum yapmak doğru olmaz şu anda. Soruyu yazan arkadaşlarım gördükçe dönsünler, istediğinizi sorabilirsiniz yani.
Onu da hallettim, sabırsızlıkla bekliyorum, ellerinize sağlık

Onu da hallettim, sabırsızlıkla bekliyorum, ellerinize sağlık
Rica ederim, geri dönüşleriniz çok önemli.

Sistemi ilk kez kullandık, hint hariç çok şükür patlayan çatlayan bir yer olmadı. O da çalışıyordu aslında fakat sorun oldu biz de anlamadık, düzelteceğiz. Yarışmanın başlarında vatandaşlardan birisi saldırı yapıyordu ondan da etkilenmedik. Buralar teknik kısımlar.

Yeni sistemde teknik veya UI tarafında gözünüze çarpan, "düzeltelim biz bunu" dediğiniz yerler var mı ?

Ve en önemlisi sorular...
Sorularla alakalı tüm sorularınızı ekip olarak tek tek cevaplayacağız, eksik veya hatalı kısımlarla alakalı lider tablosuna tesir eden durum olursa da müdahale edilecek. Hali hazırda şu an flag girişi kapalı sisteme.
Katılan herkese ekibim adına buradan teşekkür ederim. Bizi takipte kalın dostlar.

Flag girişlerini de kapattık, yani şuanda doğru cevabı bulsanız dahi girilemiyor.
Nihai sonuçlardan sonra çözüme açılacak ve bilgilendirme yapılacak.

wayne sorusunda genel olarak 3 de herkes takılmış gibi gözüküyor. Burda saklanmış dosyaları çıkarmak için isteg kullanmak gerekiyordu. Soru png olduğu için steghide ve binwalk gibi toollar çalışmıyor. iSteg kullanıp tekrar soruyu çözmeyi deneyin devamı gelecektir.

İlker hocam Frenzy sorusunda bir hata yok demiş, evet hocam gerçekten soru hatalı değil ama sorun zaten soruda değil panelin kendisinde, keşke erken dönüş yapılsaydı da soruyu bulduğum gibi girseydim, en azından sorunu şöyle çözdüm : user.txt değerini paneldeki root flag yerine girdim, root flagi de paneldeki user.txt yerine girdim öyle çözüldü ama böyle bir hata olacağını tahmin etmediğim için son dakikaya kadar denemek aklıma gelmemişti, en son 9:30 da son çare olarak deneyip de girebildim, o konuda teknik destek konusunda hayal kırıklığına uğradım ama sağlık olsun.

İlker hocam Frenzy sorusunda bir hata yok demiş, evet hocam gerçekten soru hatalı değil ama sorun zaten soruda değil panelin kendisinde, keşke erken dönüş yapılsaydı da soruyu bulduğum gibi girseydim, en azından sorunu şöyle çözdüm : user.txt değerini paneldeki root flag yerine girdim, root flagi de paneldeki user.txt yerine girdim öyle çözüldü ama böyle bir hata olacağını tahmin etmediğim için son dakikaya kadar denemek aklıma gelmemişti, en son 9:30 da son çare olarak deneyip de girebildim, o konuda teknik destek konusunda hayal kırıklığına uğradım ama sağlık olsun.
saat 10a kadar sisteme aktif olarak bakan birisi yoktu ama frenzy'deki flagları karıştırmış olabilir misin ? 10+ kişi doğru çözmüş. Sanırım farklı farklı sorun olurdu aksi halde.

writeup yayınlansın, sonrasında yine dönüşte bulun bizlere. Teknik destek kısmı için de affınıza sığınıyorum, anlık olarak aksiyon alamadım.
Diğer yarışmada teknik olarak sorun yaşamayacağız, sistemi ilk kez canlıda kullandığımız için aksaklıklar oldu zira.

[email protected] - [email protected] adreslerine teknik vd tüm sorun-öneri-şikayetler için de yazabilirsiniz bunların haricinde. Mutlaka dönüş sağlarım.

Merhaba değerli yarışmacılarımız, CTF 2025'e ait sorularımız erişime açılmış ve toplamda 11 adet yeni rozet sisteme eklenmiştir.
Kolay gelsin!!!!

Ekran görüntüsü 2025-01-06 174034.png
Ekran görüntüsü 2025-01-06 174031.png

Geri